top of page
  • Foto van schrijverAnnick

Gecertificeerd Individueel Emotioneel Begeleider

Mezelf blijven ontwikkelen vind ik een van de leuke aspecten van mijn job. :)

Omdat ik voelde dat het werken met materiaal mij enorm aanspreekt, besloot ik de 3-daagse opleiding Individueel Emotioneel Begeleider van Sandra Kleipas te volgen.

Waaaaw, wat een ervaring!

Door ons zelf oefeningen te laten doen, toonde Sandra ons hoe waardevol het werken met materiaal kan zijn. Je volle hoofd opruimen door alles op papier te zetten en in te delen. Je emoties en verlangens onderzoeken door aan de slag te gaan met houten figuurtjes. Je simpelweg laten leiden door je gevoel en zien wat er komt. Het is zo eenvoudig, maar tegelijkertijd ook zo krachtig.Het resultaat is dat ik me nu een gecertificeerd Individueel Emotioneel Begeleider mag noemen.

Ik kijk er al naar uit jullie mee te laten ontdekken hoeveel het materiaalwerk voor jou kan betekenen!


Bij interesse mag je altijd mailen naar Annick@zelfzorgcoach.be11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page